Subscribe Twitter

duminică, 29 august 2010

Mari - Alba Iulia, pazea ... 1


Cine si-ar putea inchipui ca douazeci si ceva de oameni, care nu s-au vazut niciodata, cu cateva exceptii se pot simti de parca s-ar cunoaste decand lumea si sa regrete ca au trecut cele trei zile, destinate intalnirii si nu mai pot sta impreuna macar o zi?
Zilele trecute pe 13, 14 si 15 august, am fost la Alba Iulia unde m-am intalnit cu inca 13 forumiste de pe site-ul"gustos.ro". Unele dintre ele au venit insotite de jumatatile lor(ca doar e vara, concediu), plus familia Anenei- Mariana, gazda noastra nemaipomenita, care desi are o multime de probleme familiare, a avut puterea sa lase totul de-o parte si sa se ocupe de noi.
Intr-un cuvant, am fost peste douazeci si patru de persoane, care ne-am simtit de parca ne cunosteam decand lumea. Toti veseli, frumosi, pusi pe glume si sotii.
Pe masura ce vor veni fotografi cu fotografii si filmulete(eu nu am un aparat foto), voi mai veni cu amanunte,dar o sa mai gasiti amanunte si pe blogurile lui Medi(Maria Mihalache), a lui Maria Elena si daca-i merge calculatorul, cred ca si Silvi0ara o sa ne rasfete cu fotografii.
Am asteptat un an intreg aceasta intalnire, pentru ca am intrat pe forumul gustos.ro" anul trecut in august cand se desfasura prima intalnire de la Alba Iulia si am regretat ca nu intrat mai devreme pe forum pentru ca pe site eram membru de prin aprilie.
A fost ceva nemaipomenit de frumos si miscator! Mi-am incarcat bateriile pentru un an, cand cred ca ne vom intalni iar, poate mai multe decat anul asta.

Articol trimis de Mari http://mamaluialex.blogspot.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu